Càtering per esdeveniments d'empresa

Una proposta de servei de càtering original per als esdeveniments de les empreses

Disposem d’una àmplia varietat d’espais originals i exclusius. Reunions de treball, presentació de productes, inauguracions, convencions comercials, còctels d’empresa i qualsevol esdeveniment d’empresa. Un càtering professional i personalitzat segons les necessitats de la vostra empresa.

Ja tens lloc? Te'l portem

Sorpreneu als vostres convidats amb una cuina elaborada amb producte fresc, que conserva tot el seu sabor original i una presentació acurada i molt original. Allà on vulguis.

Necessites l'espai?

Et proposem una gran varietat d’espais diferents i originals on celebrar les teves celebracions, sempre amb una cuidada decoració personalitzada.

La nostra cuina

Criscatering ofereix als seus clients tot tipus de serveis de càtering professional per a casaments, celebracions particulars i esdeveniments d’empreses.
Disposem d’una amplia varietat d’espais on es poden celebrar les vostres celebracions i tot tipus d’esdeveniments, especialment a Girona, l’Empordà, la Garrotxa, Osona, Maresme i tot Catalunya. Des d’espais i ambients en entorns naturals fins als més íntims Chill Out.