Entorns i ambients adaptats al vostre gust

Dissenyem muntatges per a tots els gustos i estils, adaptant l’espai i la decoració a qualsevol entorn que faci de la vostra celebració un dia inoblidable. Us proposem i assessorem en diferents ambients, espais de mar i platja, masies amb encant especial, celebració en entorns rurals, etc.

Espais originals i diferents, ambients amb molt estil

Us proposem una gran varietat d’espais diferents i originals a on celebrar el vostre casament. Ambients per sentir-vos còmodes i sorprendre als vostres convidats. 

Un banquet amb molt gust

Decoracions i disposicions de taules cuidades amb màxim detall, perquè en el moment del banquet de noces estigui tot al vostre gust. Una atenció especial perquè els vostres convidats estiguin còmodes i gaudeixin del càtering de la nostra cuina.

Espais íntims i confortables

Podeu oferir als vostres convidats un espai íntim i confortable. Moments per relaxar-se i descansar entre coixins, puffs i sofàs, en uns entorns còmodes i agradables.

La nostra cuina

Criscatering ofereix als seus clients tot tipus de serveis de càtering professional per a casaments, celebracions particulars i esdeveniments d’empreses.

Disposem d’una amplia varietat d’espais on es poden celebrar les vostres celebracions i tot tipus d’esdeveniments, especialment a Girona, l’Empordà, la Garrotxa, Osona, Maresme i tot Catalunya. Des d’espais i ambients en entorns naturals fins als més íntims Chill Out.