A CRISCATERING ens agraden els esdeveniments de qualsevol tipus però entenem que busques un càtering i un estil en concret. Diga’ns la teva idea i nosaltres et farem les propostes. 

null

Casaments

Dissenyem muntatges per a tots els gustos i estils, adaptant l’espai i la decoració a qualsevol entorn que faci de la vostra celebració un dia inoblidable.

null

Empreses

Disposem d’una àmplia varietat d’espais originals i exclusius. Reunions de treball, presentació de productes, convencions comercials i qualsevol esdeveniment d’empresa. Un càtering professional i personalitzat segons les necessitats de la vostra empresa.

null

Celebracions

Un servei personalitzat per fer de les vostres celebracions familiars un moment màgic. Ens ocupem de la vostra vetllada fins a l’últim detall: àpats familiars, festes d’aniversari, reunions de grups, batejos, comunions, etc.

ELS NOSTRES ESPAIS

Ambients per sentir-vos còmodes
i sorprendre als vostres convidats.

null

· MAS LA CENTRAL ·

Disposem d’un espai al bell mig de la garrotxa envoltat de natura que us farà desconnectar i gaudir del dia. Una masia versàtil, ideal per a celebracions amb la família, amics o de feina.

null

· SALA DGUSTA ·

Petita sala ubicada a les nostres instal·lacions en la qual podreu gaudir d’un àpat exclusiu mentre veieu com cuinem per vosaltres.

Vols veure més espais?

Us proposem una gran varietat d’espais diferents i originals on celebrar cerimònies, sempre amb una cuidada decoració personalitzada.