Criscatering

Servei de càtering professional

Criscatering ofereix als seus clients un servei de càtering professional per a degustar les millors creacions culinàries de la nostra cuina i dur a terme tot tipus de celebracions gaudint d’una atenció personalitzada de proximitat.
La qualitat dels nostres menús neix de la passió per una cuina elaborada, feta a mida per a cada ocasió, sempre utilitzant productes de primera qualitat i amb una presentació molt cuidada.

Sala dgusta

Criscatering disposa a les seves instal·lacions de la sala dgusta, amb una capacitat de fins 20 persones.

Una sala exclusiva per als clients, un espai privat i molt còmode, on gaudir dels plaers de la nostra cuina, ja sigui per a particulars, degustació dels menús de casaments o esdeveniments d’empresa.

Casaments

Criscatering està especialitzada en casaments. Ofereix tots els serveis de càtering necessaris per l’èxit de la vostra celebració més especial, desplaçant-se a qualsevol indret i creant per a cada ocasió, propostes diferents adaptades al vostre gust..

Espais

Disposem d’una amplia oferta d’espais per a realitzar les vostres celebracions, casaments, esdeveniments d’empresa o celebracions particulars. Sempre amb una cuidada decoració i ambientació personalitzada dels espais. Des d’entorns naturals fins a els més íntims chill out.

Particulars

Servei de càtering per a particularsPosem a l’abast dels nostres clients serveis de càtering per a tot tipus d’esdeveniments: àpats familiars, aniversaris, batejos, comunions, festes i celebracions, etc. en els nostres espais, a la vostra casa, a la sala dgusta o bé us oferim menús per emportar.

Events Empresa

Servei de càtering per empresesServeis de càtering a empreses, per fer el dia a dia més fácil i que els vostres clients quedin satisfets: convencions, inauguracions, menús de treball, còctels, etc. una proposta nova i original, amb la possibilitat de portar el menjar a les vostres instal·lacions o bé servir el càtering a la nostra sala dgusta