Catering

Servei de càtering personalitzat per cada ocasió

Criscatering ofereix als seus clients tot tipus de serveis de càtering professional per a casaments, celebracions particulars i esdeveniments d’empreses.

Disposem d’una amplia varietat espais on es poden celebrar les vostres celebracions i tot tipus d’esdeveniments, especialment a Girona, l’Empordà, la Garrotxa, Osona, Maresme i tot Catalunya. Des d’espais i ambients en entorns naturals fins a els més íntims Chill Out.

Servei de càtering per a casaments, particulars i events d’empresa
Catering per a particulars

Càtering per a Particulars

El menú més adequat per cada tipus de celebració.

Un servei personalitzat per fer de les vostres celebracions familiars un moment màgic i inoblidable. Ens ocupem de la vostra vetllada fins a l’últim detall:
àpats familiars, festes d'aniversari, reunions de grups, batejos, comunions, etc.
Càtering per a casaments

Càtering per a Casaments

El dia més especial, com mai l'heu somniat

Criscatering està especialitzada en servei de càtering per a casaments.
Oferim tots els serveis necessaris cuidant fins al mínim detall, i desplacem el nostre equip de professionals a qualsevol indret per dissenyar en cada ocasió, amb propostes diferents adaptades al vostre gust.
Càtering per a empreses

Càtering per a Empreses

Una proposta nova i original per a l'empresa

Reunions de treball, inauguracions, convencions, còctels d'empresa, etc. amb la possibilitat de servir-vos el càtering a les vostres instal·lacions o bé gaudir de la nostra sala dgusta.
Càtering per a emportar

Càtering econòmic per emportar desde 15€

La nostra cuina preparada per servir-la a taula

Sorpreneu als vostres convidats amb una cuina elaborada amb producte fresc, que conserva tot el seu sabor original i una presentació acurada i molt original. Una solució de càtering per emportar que ofereix la millor relació qualitat preu.